(Oud-)Leerlingen van de Waldheim-mavo jullie zijn geweldig en overal!

Leerlingen van de Waldheim-mavo maken het verschil in onze samenleving en zijn overal in de maatschappij te vinden.

Jullie kunnen alles

Of je nu houdt van kunst, techniek, zorg of ondernemerschap, mavo leerlingen worden breed opgeleid en blinken uit in veel verschillende gebieden.

Slim in de praktijk

Jullie hebben niet alleen theoretische kennis, maar zijn ook doeners. Jullie leren niet alleen feiten, maar ook hoe je die kennis in het echte leven gebruikt.

Jullie geven niet op

Mavo leerlingen hebben een enorm doorzettingsvermogen. Wat er ook op jullie pad komt, jullie blijven doorgaan. Dat is niet alleen handig op school, maar ook in de maatschappij.

Sociale teamspelers

Jullie zijn sociaal en echte teamspelers. Communiceren, ideeën delen en samen doelen bereiken, dat is iets waar jullie goed in zijn. Dit is o.a. erg waardevol op de werkvloer.

Klaar voor de maatschappij

Leerlingen van de Waldheim-mavo leren niet alleen feitjes, maar ook hoe de wereld werkt. Jullie begrijpen maatschappelijke problemen en willen die op een positieve manier veranderen. Mavo zorgt voor bewuste en betrokken burgers die midden in de maatschappij staan, overwogen keuzes kunnen maken en verantwoordelijkheid dragen.

Inmiddels zijn er duizenden oud-leerlingen van de Waldheim met deze kwaliteiten. Wij willen graag weten wat jij nu doet. Laat jij het ons weten?