Jubileum Waldheim-mavo

Op 1 augustus 1975 is de Waldheim-mavo van start gestaan. Dit schooljaar is dus een jubileumjaar, de school bestaat 40 jaar. Bovendien bestaat onze Sport/Theaterklas 10 jaar en starten we met een nieuwe talentklas Business/Science. Kortom, genoeg redenen om blij te zijn en met z’n allen bij stil te staan. De eerste week van dit schooljaar staat dan ook in het teken van de jubilea en de nieuwe klas. Er is de hele week een aangepast programma. Hieronder vast een tipje van de sluier. De leerlingen zullen elke ochtend van hun mentor uitgebreide informatie ontvangen over de activiteit van de dag.

Dinsdag 25 augustus zijn er voor alle klassen kennismakingsactiviteiten in klassenverband onder begeleiding van de mentoren. Klas 1 is hier de hele dag mee bezig. Klas 2, 3 en 4 zullen een deel van de tijd gebruiken om een sponsoractie voor te bereiden.
De starttijden zijn als volgt:
Klas 1: 10.00 uur
Klas 2: 08.30 uur
Klas 3: 09.15 uur
Klas 4: 10.00 uur

Woensdag 26 augustus krijgen alle leerlingen de gelegenheid om op een verrassende manier kennis te maken met de vier talentstromen van de Waldheim-mavo, Sport, Theater, Business en Science. Een plaatselijke VIP zal deze dag het jubileum extra feestelijk maken.
De leerlingen worden om 9.10 uur op school verwacht en de dag zal rond 14.45 uur afgelopen zijn.

Donderdag 27 augustus wordt een bijzonder feestelijke dag met bijzonder vertier. Het is belangrijk om overdag kleding aan te trekken die makkelijk zit, tegen een stootje kan en nat en vies mag worden. ’s Avonds verwachten we iedereen weer op school voor een buitengewoon schoolfeest met een meer dan spetterend einde. Voor dit feest kunnen leerlingen van te voren een kaartje kopen.
Het programma overdag is van 10.15 uur tot 15.00 uur. Het schoolfeest begint om 20.30 uur en eindigt om 23.30 uur. Uiteraard is het schoolfeest niet verplicht, maar wij zouden het niet willen missen!

Vrijdag 28 augustus staat in het teken van theater en de sponsoractie. De leerlingen uit klas 2, 3 en 4 zullen sponsoractiviteiten uitvoeren. De opbrengst is voor het KWF. Dit is een doel dat een aantal leerlingen en collega’s zeer na aan het hart ligt en ik wil deze acties dan ook van harte bij iedereen aanbevelen. Ik neem aan dat de leerlingen van alles gaan verkopen en bepaalde uitdagingen aangaan en ik hoop dat alle ouders, buren, grootouders, klasgenoten etc zorgen voor ruim voldoende kleingeld zodat we na afloop van deze week een mooi bedrag over kunnen maken aan het KWF en zo ook anderen kunnen laten delen in onze feestvreugde.
De leerlingen van klas 1 doen geen sponsoractiviteit, zij hebben in deze eerste schoolweek geen tijd om dit voor te bereiden. Op vrijdag zullen zij met hun mentor nog een activiteit hebben. Daarnaast hebben ze natuurlijk gelegenheid om deel te nemen aan de sponsoractiviteiten van de andere leerjaren.
De leerlingen worden om 10.00 uur op school verwacht en de dag zal rond 14.45 uur afgelopen zijn.

We rekenen op een mooie week!