9 maart 2023: Schoolfeest Rodeo Love

Donderdag 9 maart is het weer tijd voor een mooi feest! Het thema voor ons schoolfeest is Rodeo Love. Je mag gekleed in stijl komen maar het hoeft niet! Er is ook een heuse rodeostier dus mocht je daarop willen, let er dan op dat je kleding rodeo-proof is.

De deuren openen om 20.00 uur en sluiten om 20.45 uur. Laatkomers kunnen na dit tijdstip niet meer naar binnen. De avond duurt tot 23.30 uur. Het is niet mogelijk om het feest eerder te verlaten dan 23.30 uur. Een leerling mag alleen eerder naar huis als deze door een ouder/verzorger wordt opgehaald. Dit om de overlast voor de buurt tot een minimum te beperken en om voor de veiligheid van onze leerlingen in te kunnen staan. Wij controleren op aanwezigheid tijdens het schoolfeest, omdat leerlingen die naar het feest komen vrijdag het 1e uur vrij zijn. Het schoolfeest is voor alle leerjaren en we hopen dan ook op de aanwezigheid van uw kind en gaan er een fantastisch feest van maken! Om bij het feest binnen te komen heeft uw kind een geldig toegangsbewijs nodig. Deze worden vanaf maandag 6 maart iedere pauze verkocht in de aula en kosten €2,50.

Het ticket is tijdens het schoolfeest ook goed voor één gratis consumptie. Verdere consumpties kosten €0,50. De tickets en consumpties kunnen met pin of contant betaald worden.

Klas 3 is die week op stage en speciaal voor hen is er een online registratiesysteem waarmee zij zich van tevoren kunnen registreren. Op de avond zelf kunnen zij, mits ze van tevoren geregistreerd zijn, een kaartje aan de deur kopen. Via onderstaande link kunnen leerlingen klas 3 zich opgeven voor het schoolfeest. Om zich te registreren moeten zij inloggen met hun schoolaccount. Online registreren kan vanaf heden en is mogelijk tot 9 maart, 12.00 uur ‘s middags. Online registreren voor klas 3: https://forms.office.com/e/UgcTB3nLUi

Het is onze ervaring dat het tijdens een schoolfeest behoorlijk warm kan worden in de aula. Hou hier een beetje rekening mee bij de kledingkeuze, drink voldoende tijdens het feest en neem af en toe een momentje om uit te rusten/ af te koelen.

We houden tijdens het schoolfeest rekening met de geluidsproductie. Niettemin zorgen 300+ leerlingen samen met de nodige muziek voor een flinke belasting van de trommelvliezen. Daarom zijn er oordopjes beschikbaar voor de leerlingen die daar gebruik van willen maken. Deze kosten €0,50 en zijn tijdens het feest bij de bar verkrijgbaar.

Wij vinden het nuttigen van alcohol door minderjarige leerlingen niet okay. Tijdens het schoolfeest zal er een alcoholtester aanwezig zijn. Deze alcoholtester zullen wij zowel steekproefsgewijs als bij een vermoeden van alcoholgebruik inzetten. Blijkt uit deze test dat een leerling alcohol gedronken heeft, dan wordt hem/haar de toegang tot het schoolfeest ontzegd. Ook is deze leerling het volgende schoolfeest niet welkom, dit geldt ook voor het gala. Uiteraard zullen wij tevens contact met u als ouder(s)/verzorger(s) opnemen. Bij het testen worden hygiënisch per stuk verpakte mondstukjes gebruikt. Een leerling mag de test weigeren, wij zullen dit echter behandelen alsof een leerling alcohol genuttigd heeft.

Tijdens dit schoolevenement maken wij foto’s. Deze foto’s worden, via een afgeschermde link waarbij leerlingen moeten inloggen met hun schoolgegevens, voor een korte periode van enkele weken gepubliceerd. Wij doen dit onder de verwerkingsgrondslag ‘gerechtvaardigd belang’.