30 juni 2017: Sportdag

Op vrijdag 30 juni organiseert de sectie Lichamelijke Opvoeding de jaarlijkse buitensportdag voor alle leerlingen uit het 1e, 2e en 3e leerjaar. Alle leerlingen hebben de afgelopen week een keuze kunnen maken uit 2 verschillende niveaus om te softballen. Op het bord in de gymgang komt volgende week de definitieve indeling te hangen.

De softbalsportdag is op ons eigen sportveld. Er zijn 3 verschillende aanvangstijden, namelijk ochtend-vroeg, ochtend-laat of middag. We vragen alle leerlingen om 15 minuten voor aanvang aanwezig. Kom zo veel mogelijk al in sportkleding, omdat de kleedkamers niet voldoende capaciteit hebben voor alle leerlingen.

De leerlingen hebben zelf teams gemaakt. Elk team heeft één aanvoerder. Deze aanvoerder kan het toernooiboekje, twee per team, afhalen bij één van de LO docenten. In dit boekje staat de uitleg over het softbaltoernooi, de spelregels, de puntentelling en alle andere informatie die je verder moet weten.

Elke leerling zorgt ervoor dat hij/zij gepaste kleding aan heeft. Een lunchpakket en iets te drinken is ook altijd handig om mee te nemen. Nu nog afwachten of het weer ook meewerkt.