30 augustus t/m 2 september 2016: Projectweek klas 1 en 2

Van dinsdag 30 augustus tot en met vrijdag 2 september is klas 3 op werkweek. De  leerlingen van klas 1 en 2 hebben deze week een projectweek. Deze dagen worden er geen reguliere lessen gegeven maar werken de leerlingen van klas 1 en 2 aan een project. Ook maken de leerlingen deze week diverse taal en rekentoetsen. Voor deze toetsen hoeven leerlingen niet te leren. De schooltijden zijn op dinsdag tot en met vrijdag van 09.10 tot 14.00 uur.

 

Klas 1: Maak een spel

In een groepje van vier leerlingen maken zij een educatief bordspel. Het doel van het project is: leren samenwerken, kennis vergroten over een gekozen onderwerp en werken in een functie.  Vrijdag, de laatste dag van de projectweek, worden alle spellen gepresenteerd aan andere groepen en getest door de leerlingen zelf. Het beste spel zal worden beloond met een prijsje.

 

Klas 2: De reisbeurs

In een groepje van drie leerlingen bereiden de leerlingen een reisbeurs voor. Elk groepje vertegenwoordigd een land. Het doel van het project is: leren samenwerken, kennis over een land vergroten en informatie leren presenteren. Vrijdag, de laatste dag van de projectweek, is er een reisbeurs voor alle groepen. Het beste groepje zal worden beloond met een prijsje.