29 april 2015: Schoolmusical All Shook Up

Al een paar maanden oefent een grote groep leerlingen en docenten voor de musical ‘All Shook Up’. Op 29 april staat de musical dan eindelijk op de planken in de grote gezamenlijke theaterzaal van de Waldheim-mavo en Het Baarnsch Lyceum.

Verhaal:
All Shook Up vertelt het verhaal van de macho Chad die met motorpech strandt in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige plaatsje door hem binnen 24 uur compleet op z’n kop gezet. Ook het leven van Natalie, die als reparateur werkt aan het herstel van de motor van Chad, krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. De jonge vrouw droomt er al tijden van de wijde wereld in te trekken en ziet in de sexy Chad de ideale reisgezel. Zij probeert hem op eigenzinnige wijze hiervan te overtuigen.

Deze komische, flitsende en sprankelende voorstelling zit vol humor, zang, dans, spel en livemuziek en belooft een waar spektakel te worden. Dit jaar is er weer een live orkest dat wordt geleid door Peter Schoenmakers. Zang staat onder leiding van Gaby Kaihatu en dans onder leiding van Marischka Schweitzer. Bewerking, regie, artistieke leiding en productie neemt Marc van Driel voor zijn rekening.

Kom allemaal kijken! Het wordt een feest en de cast en crew hopen deze fantastische musical voor een volle zaal te kunnen spelen.

Kaarten:
Kaarten kunnen vooraf gereserveerd worden (reserveren wordt aangeraden). Kaarten kosten 5 euro. Kaarten kunnen gereserveerd worden door een briefje met daarin vermeld de naam, waarop de reservering geplaatst kan worden, en het geld in een envelop te doen en deze envelop uiterlijk 28 april in te leveren in het postvakje van de heer van Driel.

Ook op de avond zelf kunnen er kaarten aan de kassa worden gekocht. Kassa is open vanaf 19.45 uur, de zaal gaat open om 20.00 uur. De voorstelling begint om 20.15 uur. Tijdens de pauze (rond 21.15 uur) is er koffie en thee. De voorstelling is rond 22.15 uur afgelopen.

Leerlingen die meespelen in de musical hebben 30 april het eerste uur vrij en huiswerkvrij.

De hoofdingang van de Waldheim-mavo is de ingang van het theater.