28 oktober 2021: Schoolfeest “Glow-in-the-Dark-Disco”

Donderdag 28 oktober is het weer tijd voor een mooi feest! Buiten wordt het weer vroeg donker, de blaadjes ritselen, de wind waait en het is steeds vaker regenachtig en mistig. Gezellig maar ook een beetje griezelig. Hoog tijd dus voor wat sfeerverlichting! En wat geeft er meer een party-sfeer dan Glow-in-the-Dark, Neon-licht en Blacklight? Precies! Glow-in-the-dark, Neon-licht, Blacklight én Discobollen!

De deuren openen om 20.15 uur en sluiten om 20.45 uur. Laatkomers kunnen na dit tijdstip niet meer naar binnen. De avond duurt tot 23.30 uur. Het is niet mogelijk om het feest eerder te verlaten dan 23.30 uur. Een leerling mag alleen eerder naar huis als deze door een ouder/verzorger wordt opgehaald. Dit om de overlast voor de buurt tot een minimum te beperken en om voor de veiligheid van onze leerlingen in te kunnen staan. Wij controleren op aanwezigheid tijdens het schoolfeest, omdat leerlingen die naar het feest komen vrijdag het 1e uur vrij zijn. Wij schenken tijdens een schoolfeest nooit alcohol.

We hopen op de aanwezigheid van uw kind en gaan er een fantastisch feest van maken! Je mag je kleding aan het thema aanpassen maar dit hoeft niet.

Om bij het feest binnen te komen heeft uw kind een geldig toegangsbewijs nodig. Deze worden vanaf heden iedere pauze verkocht in de aula en kosten €2,50. Het ticket is tijdens het schoolfeest ook goed voor één gratis beker fris. Verdere bekers fris kosten €0,50. De tickets en consumpties moeten contant betaald worden.

Wij vinden het nuttigen van alcohol door minderjarige leerlingen niet okay. Tijdens het schoolfeest zal er een alcoholtester aanwezig zijn. Deze alcoholtester zullen wij zowel steekproefsgewijs als bij een vermoeden van alcoholgebruik inzetten. Blijkt uit deze test dat een leerling alcohol gedronken heeft, dan wordt hem/haar de toegang tot het schoolfeest ontzegd. Ook is deze leerling het volgende schoolfeest niet welkom, dit geldt ook voor het gala. Uiteraard zullen wij tevens contact met u als ouder(s)/verzorger(s) opnemen. Bij het testen worden hygiënisch per stuk verpakte mondstukjes gebruikt. Een leerling mag de test weigeren, wij zullen dit echter behandelen alsof een leerling alcohol genuttigd heeft.