28 mei 2015: gala ‘Fairy tales’

Donderdag 28 mei vieren we het einde van de examens met ons jaarlijkse gala voor al onze leerlingen van onze school! Vanaf 19.30 uur zijn alle leerlingen weer welkom om met de meest bijzondere voertuigen zichzelf een onvergetelijk entree te geven. Politiemotoren, limousines en tractoren: ook dit jaar is het weer mogelijk om deel te nemen aan de heuse voertuigenparade.

Het thema van het gala is dit jaar ‘Fairy tales’. Haal je baljurk maar uit de kast of trek je netste gilletje maar aan, want prinsen en prinsessen voeren dit jaar de norm. Het gala zal om 19.30 uur beginnen met de grootse entree, waarna het feest echt zal beginnen als iedereen binnen is. De avond duurt tot 23.30 uur. Eerder weggaan kan alleen als de leerling wordt opgehaald door zijn ouder/verzorger. Dit om overlast tot de buurt te voorkomen. Op de avond zelf wordt op aanwezigheid gecontroleerd, omdat alle bezoekers de vrijdag na het gala het eerste uur vrij zijn. De avond is uitsluitend toegankelijk voor leerlingen van de Waldheim-mavo. Iedereen is welkom om naar de entree te komen kijken.

Een kaartje voor het gala kost 3 euro en kan vanaf dinsdag 26 mei worden gekocht in de pauze. Alleen voor vierde klassers is het mogelijk om vrijdag 22 mei en dinsdag 26 mei na het laatste examen van de dag een kaartje te kopen bij de nazit in de kantine.

Een glaasje fris kost op de avond zelf 50 cent. Er wordt nooit alcohol geschonken op de feesten van de Waldheim-mavo. Mocht er het vermoeden zijn dat een leerling alcohol heeft genuttigd, dan wordt er altijd contact gezocht met de ouders/verzorgers om deze leerling op te halen.