26 mei 2016: Gala

Donderdag 26 mei is het zover: de examens zijn afgelopen en dat betekent dat het tijd is voor het feestje!

Traditiegetrouw doet de Waldheim-mavo dat met het gala. Het thema van het gala is dit jaar: 007. Het is mogelijk, maar niet verplicht, om in een bijzonder voertuig te arriveren. Leerlingen mogen alleen een voertuig besturen als zij daar het juiste rijbewijs hebben.

Om 19.30 uur zal de parade beginnen. Als iedereen binnen is, barst het feest echt los. Het feest eindigt om 23.30 uur. Kaartjes voor het gala zijn vanaf 23 mei tijdens de pauze in de aula te koop. Voor de vierdeklassers zijn er twee extra verkoopmomenten in de aula, namelijk op 17 en 18 mei vanaf 15.00 uur (na de eindexamens Nederlands en Engels). Een kaartje kost € 2,50

Het gala is alleen toegankelijk voor Waldheimleerlingen, maar familieleden, vrienden en kennissen zijn van harte welkom om te kijken naar de grootse opening van het feest. Wij schenken nooit alcohol op onze schoolfeesten. Een glas fris is te koop voor 50 cent. Eerder weggaan van het schoolfeest kan alleen als de betreffende leerling wordt opgehaald door een ouder of verzorger.