24 mei 2017: Gala

Woensdag 24 mei is het zover: de examens zijn afgelopen en dat betekent dat het tijd is voor het feestje!

Traditiegetrouw doet de Waldheim-mavo dat met het gala. Het is mogelijk, maar niet verplicht, om in een bijzonder voertuig te arriveren. Leerlingen mogen alleen een voertuig besturen als zij daarvoor het juiste rijbewijs hebben.
Om 19.30 uur zal de parade beginnen. Als iedereen binnen is, barst het feest echt los. Het feest eindigt om 23.30 uur. Uiteraard wordt er tijdens het feest gedacht aan de Ajax-fans.

Kaartjes voor het gala zijn vanaf 19 mei tijdens de pauze in de aula te koop. Voor de vierdeklassers is er een extra verkoopmoment in de aula, namelijk op 16 mei vanaf 15.00 uur (na het eindexamen Engels). Een kaartje kost € 2,50.

Het gala is alleen toegankelijk voor Waldheimleerlingen, maar familieleden, vrienden en kennissen zijn van harte welkom om te kijken naar de grootse opening van het feest. Wij schenken nooit alcohol op onze schoolfeesten. Een glas fris is te koop voor 50 cent. Eerder weggaan van het schoolfeest kan alleen als de betreffende leerling wordt opgehaald door een ouder of verzorger.