22 t/m 25 september 2020: project-, werk- en pwsweek

Van dinsdag 22 september tot en met vrijdag 25 september is klas 3 op werkweek. Klas 4 maakt een profielwerkstuk. De leerlingen van klas 1 en 2 hebben projectweek.

klas 1 en 2:
De leerlingen van klas 1 en 2 hebben deze week een projectweek. Deze dagen worden er geen reguliere lessen gegeven maar werken de leerlingen van klas 1 en 2 aan een project. Ook maken de leerlingen van klas 1 en 2 deze week diverse taal- en rekentoetsen. Voor deze toetsen hoeven de leerlingen niet te leren. De schooltijden zijn op dinsdag tot en met vrijdag van 09.10 uur tot 14.00 uur (2e t/m 6e uur).

Klas 3:
De leerlingen van klas 3 gaan op werkweek.

Klas 4:
De leerlingen van klas 4 werken aan hun profielwerkstuk. In de ochtend (1e t/m 4e uur) zullen de leerlingen worden begeleid op school, in de middag hebben ze de ruimte om thuis verder te werken. In deze week zullen de leerlingen onderzoek doen, een verslag schrijven, logboek bijhouden en hun presentatie voorbereiden.
Dit profielwerkstuk is een meesterproef waarin leerlingen kunnen laten zien dat ze de vaardigheden hebben om te onderzoeken, verslag te leggen maar ook samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen.
Onderdeel van de profielstukken is een presentatie. Dit zal op een later moment gebeuren.