21 april 2015: Presentaties Theaterklassen

Op 21 april is het weer zover: dan staan de presentaties van de Theaterklassen weer op de planken in de gezamenlijke aula.
Theaterklas 1 speelt een montagevoorstelling met als thema: ‘achter het masker’. In deze voorstelling gaat het om de vraag wanneer je echt jezelf bent en wanneer je je anders voordoet dan je in werkelijkheid bent. Acts, liedjes en dansen volgen elkaar in hoog tempo op.
Theaterklas 2 heeft gewerkt aan een eigen versie van de televisieserie: ‘Pretty Little Liars’. Iedereen in deze voorstelling draagt grote geheimen met zich mee. Maar mondje dicht, want niemand mag het weten.
Theaterklas 3 speelt een eigen bewerking van High School Musical. Verwacht niet een exacte kopie maar een hilarische parodie.
Theaterklas 4 brengt haar eigen examenvoorstelling op de planken. Zij hebben hard gewerkt de afgelopen maanden aan de voorstelling die draait om een ruzie tussen de nerds en de populaire groep. Alle voorstellingen zitten vol dans, zang en spel. De avond staat onder leiding van Sam Bergsma (dans), Marischka Schweitzer (dans), Gaby Kaihatu (zang) en Marc van Driel (drama en artistieke leiding)

De avond vindt in 2 gedeeltes plaats. De avond begint om 18.30 uur en het eerste gedeelte duurt tot 19.45 uur. Van 18.30 uur tot 19.45 uur treden Theaterklas 1 en Theaterklas 2 op. Dan is er gelegenheid voor een kopje koffie en is er een wissel van het publiek. Om 20.15 uur start het tweede gedeelte van de avond, waarin de voorstellingen van Theaterklas 3 en Theaterklas 4 worden gespeeld. De avond is tussen 22.00 uur en 22.15 uur afgelopen. Het is de bedoeling dat de spelers helpen opruimen na afloop. De leerlingen kijken deze avond overigens naar elkaars voorstellingen.

Entree is gratis. Ouders, familie en vrienden zijn van harte welkom. Er hoeft van tevoren niet te worden gereserveerd. Publiek komt wel voor of het eerste gedeelte of het tweede gedeelte, vandaar de wisseling tussen 19.45 uur – 20.15 uur in publiek.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met de heer Van Driel

De leerlingen van de Theaterklassen hebben op 22 april het 1e vrij en huiswerkvrij