18 oktober 2018: Musical Waldheim-mavo

Jaarlijks brengt de Waldheim-mavo, in samenwerking met Theaterhuis Marc van Driel, een musical op de planken in Theater de Speeldoos. Leerlingen en docenten zijn al aan het repeteren om een prachtige, komische voorstelling neer te zetten met zang, dans en spel. Deze musical zal een feest van herkenning zijn vol met met bekende liedjes en sprookjesfiguren zoals u ze nog nooit gezien heeft.
Het verhaal is simpel: Prins Charming is op zoek naar een nieuwe bruid. Hij organiseert een bal waarop alle prinsessen worden uitgenodigd. Vanaf dat moment gaat alles fout. Schurken, superhelden, prinsessen, dwergen, Merlijn en vele andere figuren verschijnen ten tonele en alles loopt op humoristische wijze uit de hand.

Wij hopen natuurlijk voor een volle zaal te spelen. U kunt vanaf nu kaarten reserveren bij dhr. Van Driel. Kaarten kosten 5 euro. U reserveert door een envelop (met daarin een briefje met daarop uw naam, naam van uw kind, hoeveel kaarten u wilt reserveren en het geld) in te leveren in het postvakje van dhr. Van Driel. Reserveren is mogelijk tot en met uiterlijk 15 oktober.

De voorstelling vindt plaats in Theater de Speeldoos (Rembrandtlaan 35 te Baarn) op donderdag 18 oktober. Aanvang 19.30 uur. Einde voorstelling: ongeveer 21.30 uur.

Wij hopen u allemaal te zien!