18 februari 2016: Schoolfeest

Op donderdag 18 februari organiseert 2chill, de feestcommissie van onze school, weer een schoolfeest. Het thema is dit keer carnaval, dus tover de schmink en de gekke pakjes maar weer van zolder! 2chill heeft gezorgd voor een spetterende line-up van DJ’s en zal ook dit keer weer zijn best doen om de aula te versieren tot een prachtige danszaal!

Het feest begint om 20.00 uur en duurt tot 23.30 uur en vindt plaats in de aula van de Waldheim-mavo. De deuren sluiten om 20 you could check here.30 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om naar binnen te komen. Mocht een leerling eerder weg willen dan 23.30 uur, dan moet deze worden opgehaald door een ouder of verzorger.

Een kaartje voor het schoolfeest kost 2,50 euro en is naast het toegangsbewijs ook een consumptiebon. De kaartverkoop zal aanstaande maandag, in de pauze, van start gaan. De hele avond is er fris beschikbaar voor 0,50 euro. Het is verboden om alcoholische drank te nuttigen voor en tijdens het schoolfeest. Mochten wij het vermoeden hebben dat een leerling wel alcohol heeft gedronken, dan nemen wij altijd contact op met de ouder(s) of verzorger(s).

Het schoolfeest is niet verplicht, maar er zal wel gecontroleerd worden op aanwezigheid. Leerlingen die op het schoolfeest komen, hebben vrijdag 19 februari namelijk het eerste uur vrij. Voor de leerlingen die niet aanwezig zijn op het schoolfeest geldt dat zij de volgende dag gewoon het eerste op school worden verwacht als zij op dat moment les hebben.