17 november 2022: HELP! Mijn kind wordt brugpieper, opvoeden is topsport! (ouders groep 8)

Een puber in huis is een garantie voor leven in de brouwerij. Het ene moment zijn ze heel volwassen en het andere moment gedragen ze zich onverantwoordelijk, of heel humeurig. Hoe ga je hier als ouder het beste mee om? Hoe stel je grenzen of stimuleer je je kind? In de sport geeft de scheidsrechter de grenzen aan. De coach motiveert. En de supporter is vooral trouw aan zijn team, ook op de moeilijke momenten. Maar hoe doe je dat als het gaat om jouw speler(s), de puber(s) bij je thuis?

Theatergroep De Nieuwe Lichting (DNL) neemt je mee in de spannende wedstrijd van het opvoeden. Je krijgt inzicht in de verschillende rollen die je als ouder kunt spelen; scheidsrechter – coach en supporter. En samen gaan we op zoek welke tactieken je het beste kunt inzetten.

Hoe ziet de avond eruit?

DNL speelt verschillende situaties waarbij ze actuele opvoedvragen bekijken door de bril van scheidsrechter, coach en supporter. En of je nu wel of niet van sport houdt, deze avond biedt veel inspiratie om eens op een andere manier naar je kind te kijken.

Voor wie?

Deze avond is speciaal voor ouders van leerlingen die in groep 8 zitten. Ook leerkrachten groep 8 zijn van harte welkom!

  • 19.00 inloop met koffie
  • 19.25 welkom
  • 19.30 start voorstelling
  • 21.00 napraten met een hapje en een drankje

Wij weten graag vooraf wie er komt. Zo weten wij zeker dat wij voldoende plek, hapjes en drankjes hebben. Meld je hieronder aan. Tot 17 november!