16 oktober 2014: Filmavond leerjaar 1 t/m 4

2Chill is de activiteitencommissie van de Waldheim-mavo die ieder jaar onder andere de schoolfeesten organiseert. Volgende week is het eerste evenement. 2Chill heeft namelijk de eerste filmavond van het jaar georganiseerd!

Op donderdag 16 oktober zal de aula van ons gebouw worden omgetoverd tot een heuse bioscoop. Op groot beeld zal de film Maleficent (kijkwijzer: 12+, spannende scènes) worden vertoont. Deze film van Disney vertelt het verhaal van Doornroosje door de ogen van de boze heks Maleficent. De heks vervloekt de babyprinses vlak na haar geboorte, maar waarom is deze heks eigenlijk zo boos op het pasgeboren kind? In deze film zal dit spannende verhaal groots worden vertelt!

De film begint om 19.30 uur in de aula en duurt ongeveer tot 21.30 uur. De bijdrage voor de avond is 50 cent en wordt bij de ingang betaald. Tijdens de avond zal er ranja en iets lekkers worden uitgedeeld. De film is alleen toegankelijk voor leerlingen van de Waldheim-mavo. Als een leerling onverhoopt eerder weg wil, moet deze worden opgehaald door een ouder/verzorger om overlast tot de buurt tot een minimum te beperken. We controleren op de avond niet op aanwezigheid.