16 februari 2017: Schoolfeest

Op donderdag 16 februari organiseert 2chill, de feestcommissie van onze school, weer een schoolfeest. Het thema is dit keer Valentijn. Tijdens de kaartverkoop is zelfs een mogelijkheid om rozen te kopen voor je valentijn. Een roos kost 1,50 euro en de winst hiervan zal naar een goed doel gaan. De rozen worden donderdag overdag uitgedeeld. 2chill heeft gezorgd voor een spetterende line-up van DJ’s en zal ook dit keer weer zijn best doen om de aula te versieren tot een prachtige danszaal!

Het feest begint om 20.00 uur en duurt tot 23.30 uur en vindt plaats in de aula van de Waldheim-mavo 1kj8msy. De deuren sluiten om 20.30 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om naar binnen te komen. Mocht een leerling eerder weg willen dan 23.30 uur, dan moet deze worden opgehaald door een ouder of verzorger.

Een kaartje voor het schoolfeest kost 2,50 euro en is naast het toegangsbewijs ook een consumptiebon. De kaartverkoop zal maandag 13 februari, in de pauzes, van start gaan. De hele avond is er fris beschikbaar voor 0,50 euro. Tijdens het schoolfeest zijn de kluisjes niet bereikbaar. Hou hier rekening mee! Het is verboden om alcoholische drank te nuttigen voor en tijdens het schoolfeest. Mochten wij het vermoeden hebben dat een leerling wel alcohol heeft gedronken, dan nemen wij altijd contact op met de ouder(s) of verzorger(s).

Het schoolfeest is niet verplicht, maar er zal wel gecontroleerd worden op aanwezigheid. Leerlingen die op het schoolfeest komen, hebben vrijdag 17 februari het eerste uur vrij. Voor de leerlingen die niet aanwezig zijn op het schoolfeest geldt dat zij de volgende dag gewoon het eerste uur op school worden verwacht als zij op dat moment les hebben.