14 februari 2019: Schoolfeest – American Valentine

Donderdag 14 februari is het weer tijd voor een mooi feest! De winter is bijna voorbij, het voorjaar komt eraan en dat betekent dat de liefde weer in de lucht hangt. En dan is de datum van het schoolfeest ook nog eens op Valentijnsdag! Hoe kan het ook anders dat het thema van dit feest Valentijn is. Een American Valentine om precies te zijn. Wat dit betekent voor het feest? Nou, dat wij ons best doen om onze school een Amerikaans tintje te geven vermengt met een vleugje Valentijn. Zodat jij op deze bijzondere dag dé Valentijns-move van je leven kan maken. Wees niet ongerust, als je niets met Valentijnsdag hebt, dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dan kan je feesten als op het vorige feest. Als extraatje hebben we nog een leuke verrassing in petto voor de vroege vogels. Dus kom op tijd.

De deuren openen om 20.00 uur en sluiten om 20.30 uur. Laatkomers kunnen na dit tijdstip niet meer naar binnen. Het feest duurt tot 23.30 uur. Het is niet mogelijk om het feest eerder te verlaten dan 23.30 uur. Een leerling mag alleen eerder naar huis als deze door een ouder/verzorger wordt opgehaald. Dit om de overlast voor de buurt tot een minimum te beperken en voor de veiligheid van onze leerlingen in te kunnen staan. Wij controleren op aanwezigheid tijdens het schoolfeest, omdat leerlingen die naar het feest komen vrijdag het 1ste uur vrij zijn. Een glas fris kost op de avond 50 cent. Onze schoolfeesten zijn uiteraard alcoholvrij.

De activiteitencommissie 2-Chill is al druk bezig met de voorbereidingen voor dit feest. Wij proberen de zaal zo ‘American’ en ‘Valentijn’ mogelijk te maken en zijn nog op zoek naar attributen die wij als versiering kunnen gebruiken. Heeft u nog voorwerpen die voor dit doel gebruikt kunnen worden en die u niet terug hoeft? Laat dat dan weten!
De kaartverkoop start op dinsdag 12 februari, eerste pauze, en zal voortgezet worden op alle volgende pauzes tot en met donderdag 14 februari de tweede pauze. Kaartjes kosten 2,50 en zijn bij inlevering aan de bar een consumptie* waard.
We hopen op de aanwezigheid van uw kind en gaan er een fantastisch feest van maken!

Als gezonde school staan wij helemaal achter nix18. Daarom zijn al onze schoolactiviteiten alcoholvrij. Tijdens het schoolfeest zal er een alcoholtester aanwezig zijn. Deze alcoholtester zullen wij zowel steekproefsgewijs als bij een vermoeden van alcoholgebruik inzetten. Blijkt uit deze test dat een leerling alcohol gedronken heeft, dan wordt hem/haar de toegang tot het schoolfeest ontzegd. Ook is deze leerling het volgende schoolfeest niet welkom, dit geldt ook voor het gala. Uiteraard zullen wij tevens contact met u als ouder(s)/verzorger(s) opnemen. Bij het testen worden hygiënisch per stuk verpakte mondstukjes gebruikt. Een leerling mag de test weigeren, wij zullen dit echter behandelen alsof een leerling alcohol genuttigd heeft.

*Iedere leerling mag éénmaal een entreekaart omwisselen voor een consumptie.