13 februari 2020: Schoolfeest Rodeo Love

Donderdag 13 februari is het weer zover: Tijd voor een schoolfeest! De dag voor Valentijnsdag moet er natuurlijk alvast een beetje Valentijn aan het feest zitten. Vandaar het thema Rodeo Love, Western met een vleugje liefde! Dus zoek je mooiste cowboyhoed, je hartjespistolen en je lasso op en kom naar het schoolfeest.

De deuren openen om 20.00 uur en sluiten om 20.30 uur. Laatkomers kunnen na dit tijdstip niet meer naar binnen. De avond duurt tot 23.30 uur. Het is niet mogelijk om het feest eerder te verlaten dan 23.30 uur. Een leerling mag alleen eerder naar huis als deze door een ouder/verzorger wordt opgehaald. Dit om de overlast voor de buurt tot een minimum te beperken en om voor de veiligheid van onze leerlingen in te kunnen staan.

Wij controleren op aanwezigheid tijdens het schoolfeest, omdat leerlingen die naar het feest komen vrijdag het 1e uur vrij zijn. Een glas fris kost op de avond 50 cent. Wij schenken tijdens een schoolfeest nooit alcohol.

De kaartverkoop start a.s. dinsdag. Kaartjes zijn te koop in de pauzes en kosten €2,50. Dit is inclusief één consumptie.

De activiteitencommissie 2-Chill is al druk bezig met de voorbereidingen voor dit feest. Wij proberen de zaal zo Western en Valentijn mogelijk te maken en zijn nog op zoek naar attributen die wij als versiering kunnen gebruiken. Heeft u nog voorwerpen die voor dit doel gebruikt kunnen worden en die u niet persé terug hoeft? Laat dat dan weten!
We hopen op de aanwezigheid van uw kind en gaan er een fantastisch feest van maken! Je mag verkleed naar het schoolfeest komen maar dat hoeft niet. Als je twijfelt over een outfit, overleg die dan eerst even met meneer Van der Have of meneer Bouwer.

Als gezonde school staan wij helemaal achter nix18. Daarom zijn al onze schoolactiviteiten alcoholvrij. Tijdens het schoolfeest zal er een alcoholtester aanwezig zijn. Deze alcoholtester zullen wij zowel steekproefsgewijs als bij een vermoeden van alcoholgebruik inzetten. Blijkt uit deze test dat een leerling alcohol gedronken heeft, dan wordt hem/haar de toegang tot het schoolfeest ontzegd. Ook is deze leerling het volgende schoolfeest niet welkom, dit geldt ook voor het gala. Uiteraard zullen wij tevens contact met u als ouder(s)/verzorger(s) opnemen. Bij het testen worden hygiënisch per stuk verpakte mondstukjes gebruikt. Een leerling mag de test weigeren, wij zullen dit echter behandelen alsof een leerling alcohol genuttigd heeft.