10 oktober 2019: Waldheimmusical ‘Fame’

Op donderdag 10 oktober is het dan zover; dan staat de jaarlijkse musical van de Waldheim-mavo, in samenwerking met Theaterhuis Marc van Driel, op de planken. Vanaf de start van het schooljaar zijn alle leerlingen van de Theaterklassen, geïnteresseerden en docenten heel druk met repeteren om een prachtige en flitsende voorstelling te maken. Dans wordt begeleid door dansdocenten Rasarani Keilman en Marischka Schweitzer, zang staat onder begeleiding van Gaby Kaihatu en spel/artistieke leiding onder leiding van Marc van Driel. De voorstelling wordt gespeeld in Theater de Speeldoos, Rembrandtlaan 35 te Baarn.

Fame vertelt het verhaal van een groep jonge, getalenteerde muziek- en dansstudenten aan de prestigieuze School of Performing Arts in New York. Ze hebben maar één doel voor ogen: To become a star! De weg naar succes gaat echter niet over rozen en ieder van hen merkt welke prijs er moet worden betaald voor de zo begeerde roem.

De voorstelling start op 10 oktober om 19.30 uur. De voorstelling duurt tot ongeveer 20.30 uur. Kaarten moeten gereserveerd worden via dhr van Driel. Dit kan door uiterlijk 8 oktober een envelopje met daarin je naam, klas, hoeveel kaartjes je wilt reserveren en het geld in het postvakje van dhr van Driel te doen in de docentenkamer. Kaartjes kosten 5 euro. De kassa is ook geopend op 10 oktober vanaf 19.00 uur.